num1

ani de experiență în proiecte complexe

num2

linii de cod scrise

num3

proiecte de suces

num4

article de stoc inventariate

num5

gradul de satisfacție al clienților

Bine ai venit la Optima!

Cu o experiență de circa 14 ani pe piața din Romania și din alte țări din Europa în oferirea de soluții software și servicii, Optima își propune să devină unul dintre cei mai importanți furnizori din regiune. Sloganul nostru, “Business IQ.” se transpune în dorința noastră de a oferi soluții și servicii de înaltă calitate în funcție de modelul de business al fiecărui client în parte.

Our Services

Referințe

Soluțiile proiectate și dezvoltate de noi sunt testate de-a lungul anilor la numeroși clienți din diferite domenii de activitate din țară și străinatate, cu activități de distribuție, producție, retail, servicii financiare, utilități, sectorul public, telecom și altele.

Tehnologie

Soluțiile Optima sunt dezvoltate utilizând cele mai noi tehnologii și sunt proiectate astfel incât să se integreze cu alte soluții utilizate de client. Soluțiile noastre pot fi personalizate în funcție de nevoile beneficiarilor și sunt disponibile pe o varietate mare de dispozitive.

Echipa

Sediul central al companiei este în București, Optima deținând un centru de dezvoltare la Cluj Napoca, unul dintre cele mai importante hub-uri IT din România. Considerăm că echipa este activul nostru cel mai de preț, dispunând de oameni cu experiență vastă și competențe dobândite în diverse proiecte.

Cultura

Ne-am propus să fim o companie inovativă și ne propunem să oferim oamenilor care stau în spatele companiei posibilitatea să-şi dezvolte ideile într-un mediu care să îi inspire şi motiveze. Un mediu caracterizat prin competenţă, cooperare şi progres. Noi numim toate acestea “spiritul organizaţiei”.

Inventariere active (MF si OI)

Dorești să externalizezi inventarierea activelor? Vrei să realizezi inventarierea cu coduri de bare? Iată cum te putem ajuta sa realizezi aceste lucruri.

Inventariere stocuri

Ai mai multe magazine sau depozite cu un număr mare de articole pe care vrei să le inventariezi periodic? Noi te putem ajuta.

Dezvoltare software (outsourcing)

Ai un proiect software pe care vrei sa îl dezvolți? Ai o soluție software la care dorești să faci anumite modificări? Avem competențele pentru a face acest lucru.

Proiecte

Soluțiile Optima

Descoperă soluțiile pe care le punem la dispoziție.

Automatizarea activităților de vânzare (SFA)

Optima Sales and Merchandising este soluția completă pentru gestionarea activităților echipelor de vânzari mobile.

Inventariere active (MF și OI) cu coduri de bare

OPTIMAL FIXED ASSETS este o soluţie pentru gestionarea patrimoniilor organizațiilor (mijloace fixe și obiecte de inventar).

Gestiune automatizată a depozitelor (WMS)

OPTIMAL WAREHOUSE este o soluţie flexibilă pentru gestionarea depozitelor, acoperind toată gama de activităţi specifice.

Monitorizare activă în timp real cu RFID

OPTIMAL MONITORING WITH RFID este soluţie de monitorizare a activelor, utilizând tag-uri RFID.

Soluție integrare (EDI)

OPTIMAL EDI este o soluţie completă de integrare și schimb electronic de date.

Portal distribuitori

OPTIMAL DISTRIBUTORS PORTAL este o soluţie destinată producătorilor pentru strângerea datelor de la distribuitori.
Rezultatele implementării aplicației Optima Fixed Assets au fost apreciate, înregistrându-se reduceri ale timpului destinat inventarierii, iar gestionarea activelor a devenit mai ușoară.
Cristian Avram Economist, Intesa Sanpaolo Bank
Rezultatele implementarii aplicatiei Optima Fixed Assets au fost apreciate, inregistrandu-se reduceri ale timpului destinat inventarierii, iar gestionarea activelor a devenit mai usoara.
John Doe Programmer
Nam libero arcu, aliquam in ornare id, tempus a nisi. Curabitur porttitor feugiat porttitor. Ut sed ligula sit amet ipsum laoreet mollis et a orci.
Jessica Doe Designer

Vrei sa vii la intalnire?

Alege-ți dulciurile care-ți plac pentru ca noi să le pregătim! Lasă-ți datele de contact și hai să ne întâlnim!

Biscuiți inveliți în ciocolată

-

Bomboane
mentolate

-

Fursecuri
cu migdale

-

Gogoașă cu ciocolată belgiană

-

Donut cu glazură de zmeură

-

+40 21 252 60 64 - Bucuresti
+40 264 45 55 67 - Cluj

-

81 Pache Protopopescu Blv, Sector 2 - Bucuresti
Str. Govora, nr. 8 - Cluj Napoca

-

office@optima.ro
sales@optima.ro
support@optima.ro

-
RO
EN RO